Balungan Kere - Ndarboy Genk Chord Gitar Nada Dasar G

Balungan Kere – Ndarboy Genk Chord Gitar Nada Dasar G

[Intro:] 
G  Am  D  G
Cm  G  Em  Am  D  G

[Verse:]
G               Am
 Mbiyen aku tau kelangan
D              G
 Nganti saiki isih kelingan
Em         E          Am
 Kowe sing tak anti anti
                  D
Bebrayan tekane pati
                 G    Cm  D
Jebule mblenjani janji...

G                Am
 kabeh iki mergo kahanan
D                  G
 ben iso nyukupi kebutuhan
B  Em      E       Am
    aku kerjo esuk sore
                      D
nanging kowe sambat wae
                G
jarene balungan kere..

[Reff:]
                 C
opo pancen wis nasibku..
D       C          Bm
 kudu pisahan karo sliramu
E                  Am
 jaremu arep nompo opo anane
           D            
nanging nyatane tresnaku 
         G
mbok sepelekke..

Dm      G        C
 kudune kowe ngerteni
D           C        Bm
 kabeh mung titipane gusti
E                    Am
 senajan atiku wis bubrah
                     D
ngandelingno ning ibadah
                   G
gusti sing paringi berkah

[Bridge:]
  G  D   Em         Bm
sena jan balungan kere
       C          G
ora kendo nyambut gawe
    Em           Bm
senajan dalan ra alus
        C      D    G
sing penting wani terus

[Interlude:] 
Em  C  D  G
Am  D  G  Em
Am  D  G

[Verse:]
G                Am
 kabeh iki mergo kahanan
D                  G
 ben iso nyukupi kebutuhan
B  Em      E       Am
    aku kerjo esuk sore
                      D
nanging kowe sambat wae
                G
jarene balungan kere..

[Reff:]
                 C
opo pancen wis nasibku..
D       C          Bm
 kudu pisahan karo sliramu
E                  Am
 jaremu arep nompo opo anane
           D            
nanging nyatane tresnaku 
         G
mbok sepelekke..

Dm      G        C
 kudune kowe ngerteni
D           C        Bm
 kabeh mung titipane gusti
E                    Am
 senajan atiku wis bubrah
                     D
ngandelingno ning ibadah
                   G
gusti sing paringi berkah

[Ending:]
Em        E        Am
 senajan atiku wis bubrah
                     D
ngandelingno ning ibadah
                   G      
gusti sing paringi berkah..

[Outro:]
C  D  G


( Official Music Video ) NDARBOY GENK – BALUNGAN KERE



FilosofiLagu.com

Sebarkan cinta
  • 4.7K
  • 234
  • 242
  • 5.8K
  •  
  •  
  •  
  •  
    10.9K
    Shares